Om

Bedre enn sitt rykte? Eller død og begravet?

Min versjon

Bygdedyret må bare roe reka

Min jobb som butikkutvikler og mitt engasjement har vokst frem og fått utvikle seg over tid.  Jeg bruker av all arbeidserfaringen jeg har, kombinert med interesse for idenitet, tilhørighet og utvikling i møte med mine kunder. Jeg flyttet fra øst til vest da jeg var 20 år og derfor fikk jeg tidlig en interesse for hvilke kriterier som skaper stedsglede. Gjennom variert yrkeserfaring, engasjement i lag og foreninger, personlig utvikling med private opp- og nedturer, samt studier i nyskaping og endringskunnskap har jeg i dag en full verktøykasse som jeg deler med de jeg møter i "kampen mot bygdedyret". 

 

Men finnes det noe bygdedyr, da? Eller jantelov? Har vi ikke erklært bygdedyret for dødt, og janteloven for begravet? Jeg skulle ønske så var tilfelle. Dessverre så lever bygdedyret i beste velgående. Tankene vi har om bygdedyret holder det i live! Min visuelle presentasjon av bygdedyret viser et grønt beist. Grønt fordi grønt representerer misunnelse. Beistet har horn - fordi begrepet "å ha horn i siden" til noen, beskriver så godt de følelsene bygdedyret ofte fremkaller i folk; vemmelse, avsmak, mishag, nag, bitterhet, hat, aversjon og motvilje. Kraftige og negative følelser der, altså!  

Hva slags verktøy har jeg å bekjempe bygdedyr med? Flere! Ta kontakt med meg så får du høre mer! Du finner meg på www.butikkutvikler.no eller ta kontakt på telefon 907 04 927

Hilsen Gøril 

www.butikkutvikler.no - org.nr. 918 399 720 - tlf. 907 04 927 - post@butikkutvikler.no